Telefon: 0236 811 964/Email: office@artesana.ro

ARTA BRANZETURILOR NATURALE SI SANATOASE

Branza maturata de vaca cu peperoncino in ulei de masline

Descriere

Te avertizam ca daca incerci sa servesti branza maturata cu peperoncino pe un platou de branzeturi, aceasta va fi cu siguranta vedeta. Asa ca fii pe faza, caci ea va fi prima care o sa se termine. Sa nu spui ca nu ti-am zis.

Ingrediente

  • Lapte integral pasteurizat de vaca
  • Ulei de masline, oregano, sare de mare neiodata
  • Fermenti lactici
  • Cheag
  • <1% peperoncino
  • Grasime/substanta uscata: min. 33%
  • Contine lactoza.
  • Nu contine coloranti, conservanti sau lapte praf.

Beneficii

  • Este o sursa excelenta de vitamina D.
  • Mai multa vitamina B-12 esentiala in crearea celulelor rosii.

NOTA:
La temperatură scăzută, uleiul de măsline se solidifică. De aceea, înainte de a se consuma, se lasă câteva minute la temperatura camerei.