Dar nu doar lor li se adresează aceste creații speciale Artesana, ci și celor care acum descoperă multitudinea de combinații aromatice și structurale ale brânzeturilor maturate. Și sunt atât de bune, atât de spectaculoase, încât transformă o degustare într-o pasiune pe termen lung. Care nu se va sfârși, ci se va alătura unei alte pasiuni, apărute poate tot pe neașteptate, atunci când un nou tip de brânză își face apariția în portofoliul Artesana.

În combinație cu trufe negre, brânza maturată din lapte de vacă este demnă de coperta unei noi istorii a gustului, iar pe prima pagină e locul celei cu miez de nucă, o combinație senzațională de moale și crocant, cu un postgust sublim. Dacă însă iubiți gustul potrivit de iute, atunci brânza maturată din lapte de vacă cu peperoncino este alegerea perfectă. Brânza maturată din lapte de capră e un regal în sine, numai bun de descoperit și savurat cu un vin alb, cu note de fân și flori de câmp.

Compoziție

  • Lapte integral de vacă sau de capră, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă
  • Sare de mare neiodată
  • Fermenți lactici selecționați
  • Cheag
  • Trufe negre, de vară/ nuci/ peperoncino
  • Grăsime/substanță uscată: min. 40%/ min. 35% în cazul brânzei maturate din lapte de capră
  • Conține lactoză.
  • NU conține coloranți, conservanți sau lapte praf.

 Beneficii

  • În cazul brânzei din lapte de capră, grăsimile și proteinele conținute sunt mai ușor de digerat decât cele din laptele de vacă.
  • Este o sursă naturală de calciu și vitaminele D, B2 și B12.
  • Brânza din lapte de capră conține acizi grași, esențiali pentru vitalitatea organismului.