Compoziție

  • 100% lapte românesc integral, de la ferme alese, cu acces la pășune, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă.
  • Procent variabil de grăsime
  • Fără lapte praf și proteine adăugate.

Proprietăți

  • Proteinele sunt intacte.
  • Procentul de grăsime variază de la lot la lot de lapte în parte.
  • Bogat în calciu.
  • Vitamina D este mereu prezentă, stimulând activitatea sistemului imunitar.
  • Conține vitamina B12, care asigură integritatea sistemului nervos.

 Beneficii

  • Laptele ajunge în sticle și în borcane în stare naturală.
  • Nu este egalizat, uniformizat, standardizat.
  • De aceea, gustul variază în funcție de sezon (gustul anotimpurilor în lapte).
  • Pasteurizarea se face la temperatură joasă; în acest fel nu este atinsă bogăția de vitamine, iar gustul rămâne natural.
  • Are caimac – dop de grăsime dulce, consistent.