Întrebări frecvente

Unde vă găsim?

Vă rugăm să consultați pagina Distributie unde puteți găsi cel mai apropiat magazin cu produse de la artizanii laptelui Artesana.

mai mult...

Ce înseamnă pasteurizat la temperatură joasă?

Artizanii laptelui Artesana pasteurizează la temperaturi joase, undeva la 72 grade Celsius, ca să păstreze intacte proprietățile naturale ale laptelui. Pentru asta, folosește cele mai noi tehnologii, acelea care...

mai mult...

Ce înseamnă lapte integral?

Nimic pus, nimic scos. Laptele Artesana este exact așa cum vine de la ferme, cu grăsime variabilă natural între 3,5 – 4,2%. Acest lucru depinde de fiecare lot de...

mai mult...

Ce înseamnă neomogenizat?

Artesana nu intervine asupra laptelui, adică nu omogenizează. Globulele de grăsime rămân intacte, nu sunt sparte în particule mici, astfel încât acestea nu se împrăștie în toata masa de...

mai mult...

De ce nu găsim lactate de capră?

Laptele de capră are o sezonalitate strictă, iar în sezonul rece este disponibil în cantități mici. Pentru că noi am ales să nu facem absolut niciun compromis când vine...

mai mult...