Am ales să păstrăm această amprentă a sezoanelor ca marcă Artesana și, mai mult decât atât, nu amestecăm niciodată loturile de lapte. Noi nu omogenizăm. Așa se face că produsele noastre nu au niciodată același gust, adică nu identic, mereu există un accent delicat care e dat atât de anotimpul în care ne aflăm, cât și de pășunea pe care au păscut animalele de la care vine un anumit lot de lapte. Dacă natura nu se repetă, noi de ce ne-am repeta?

Noi pasteurizăm la temperaturi blânde, tocmai pentru a păstra intacte proprietățile naturale ale laptelui, pentru ca vitaminele D și B12, dar și proteinele și acizii grași să ajungă, împreună cu gustul bogat al laptelui curat, pe masa consumatorilor. Pe noi ne interesează să le placă produsele noastre, să le fie poftă de ele, să le fericească papilele gustative, dar și să le aducă un plus de energie și vitalitate. Să știe, atunci când aleg să diversifice hrana bebelușilor cu produse Artesana, că au făcut cea mai cinstită și fericită alegere. Noi ambalăm în sticlă. Doar în sticlă. Să fie proaspăt și cu gust intact. Și să fie ecosustenabil.

Noi punem cinste, muncă și creativitate pe mesele oamenilor. Din ele ne-am construit afacerea, pe ele nu le negociem niciodată. Noi nu facem compromisuri. Întoarce sticla de lapte, de iaurt, de sana sau de kefir și-ai să vezi cum conținutul lui sfidează legea gravitației. Nu e jonglerie, e dopul natural de grăsime, cel pe care ți-l amintești din vremurile în care smântâneai oalele cu lapte ale bunicii și pe care vrei să-l guste și copilul tău.

Pentru a păstra toate proprietățile laptelui și ale celorlalte produse lactate pe care le creăm, ne-am dotat cu linii tehnologice ultraperformante, de ultimă generație. Și suntem mereu atenți la piața de profil, să aflăm cât mai repede care sunt inovațiile și invențiile. Procesăm cât mai puțin cu putință laptele, folosim doar fermenți naturali pentru brânzeturi, pentru ca gustul și calitatea să fie pe măsura exigențelor tale. Pentru că tu vrei să fie natural, curat și foarte gustos. Pentru că tu te hrănești sănătos și conștient, vrei să știi ce și de ce alegi, tu ai pasiuni, nu dependențe.

Noi îți oferim lapte cu gust de primăvară, lapte cu gust floral de vară, lapte cu gust așezat de toamnă, lapte cu gust bogat de iarnă. Pentru că natura știe cel mai bine.

Viziune

Viziune

Suntem artizanii laptelui curat, cu proprietăți intacte și gust bogat.

Vom fi mereu cea mai potrivită alegere de lactate sănătoase din Romania.

Misiune

Misiune

Aducem vitalitate și energie în fiecare familie: creăm lactate sănătoase, artizanale, din surse de lapte controlate și cu intervenție minimă asupra laptelui.

Educăm continuu consumatorii pentru a putea alege produsele cât mai conștient.

Cinstea înaintea business-ului: fără compromisuri în rețetă, fără comunicare înșelătoare.

Valori

Valori

Curat, fără compromisuri

Cinste, onestitate, transparență

Grija pentru familie, comunitate și natură

Autenticitate și libertate în exprimare

Muuuu..!

Vezi gama de produse din lapte de vacă

Meeeeee!

Vezi gama de produse din lapte de capră