Multe popoare îl fac și îl apreciază pentru calitățile lui așa că noi ne străduim să îl facem bine de tot. Suntem siguri că nu veți regreta dacă îl veți gusta. Deși sățios, este un produs acrișor și răcoritor, cu multe grăsimi sănătoase în el.

La fel ca sana, stă mai mult la fermentat decât iaurtul, ceea ce îl face indicat pentru persoanele care au intoleranță la lactoză.

Kefirul nostru făcut din lapte de vacă ori capră este o incredibilă sursă de bacterii bune care ne apără de afecțiunile gastrointestinale. Au efect benefic asupra florei din intestine, chiar rol de antibiotic, luptă cu bacterii precum E.coli, Salmonella ori Helicobacter Pylori.

Avem și kefir bio!

Compoziție

  • Lapte de vacă sau de capră, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă
  • Fermenți lactici
  • Grăsime: min. 3,5%
  • Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf.

 Beneficii

  • În ce privește kefirul din lapte de capră, grăsimile și proteinele conținute sunt mai ușor de digerat decât cele din laptele de vacă.
  • Este recomandat pentru o conduită alimentară echilibrată atât a copiilor, cât și a adulților.
  • Este o sursă naturală de calciu și vitaminele B2, D și B12.
  • Kefirul din lapte de capră conține acizi grași, esențiali pentru vitalitatea organismului.