100% Este ca iaurtul acela pe care îl făceau bunicii. Lăsau laptele să fermenteze vreo 4 ore în vase pântecoase de lut, în cămară, la rece. Așa îl facem și noi, doar că laptele prinde cheag direct în borcănelele dolofane pe care le găsiți pe rafturile magazinelor. Vă oferim iaurt din lapte de vacă conventional ori bio, iaurt din lapte de capră, iaurt de băut și iaurt cu bifidus.

Laptele pasteurizat la temperatură joasă, ca să păstreze doar ce este sănătos, îl îmbogățim cu tulpinile de bacterii Lactobacillus Acidofilus și Lactobacillus Bulgaricus. Cel cu Bifidus are în plus fermenți Bifidobacterium Lactis BB-12, care aduc nenumărate beneficii pentru sănătate. În special pentru sănătatea sistemului digestiv.

Bogat în calciu, proteine și vitamina B12, iaurtul protejează stomacul, îmbunătățește digestia și, implicit, crește imunitatea. Atunci când gustați iaurt Artesana pentru prima dată, închideți ochii. Și amintiți-vă de o vacanță la bunici.

Compoziție

  • 100% lapte românesc integral, de la ferme alese, cu acces la pășune, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă.
  • Procent variabil de grăsime
  • Fără lapte praf și proteine adăugate.

 Beneficii

  • Este o sursă excelentă de vitamina D.
  • Mai multă vitamina B12 este esențială în crearea celulelor roșii.
  • Iaurtul din lapte de capră conține vitamina B2 și acizi grași, esențiali pentru vitalitatea organismului.