Ce conține iaurtul Artesana?

 • 100% lapte românesc integral, de la ferme alese, cu acces la pășune, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă
 • Procent variabil de grăsime
 • Fără lapte praf și proteine adăugate.

Atât și nimic în plus! Un iaurt curat, perfect pentru a fi savurat de toți membrii familiei, de la mic la mare.

Cum facem iaurtul Artesana

100% Este ca iaurtul acela pe care îl făceau bunicii. Lăsau laptele să fermenteze vreo 4 ore în vase pântecoase de lut, în cămară, la rece. Așa îl facem și noi, doar că laptele prinde cheag direct în borcănelele dolofane pe care le găsiți pe rafturile magazinelor. Vă oferim iaurt din lapte de vacă conventional ori bio, iaurt din lapte de capră, iaurt de băut și iaurt cu bifidus.

Laptele integral, neomogenizat, nestandardizat și pasteurizat la temperatură joasă, ca să păstreze doar ce este sănătos, îl îmbogățim cu tulpini de bacterii atent selecționate. Care sunt acestea? Iaurtul Artesana este un iaurt ce conține Lactobacillus Acidophilus și Lactobacillus Bulgaricus. Cel cu Bifidus are în plus fermenți Bifidobacterium Lactis BB-12, care aduc nenumărate beneficii pentru sănătate. În special pentru sănătatea sistemului digestiv.

Când este gata, îl ambalăm în recipiente de sticlă și îl trimitem spre magazine, unde te așteaptă cuminte să-l duci acasă și să-l deguști. Simplu, cu cereale sau cu fructe. Ori să-l folosești ca ingredient în tot felul de preparate culinare, care de care mai delicioase.

Din clipa în care laptele de vacă sau de capră (adus de la fermieri aleși cu grijă, care știu exact ce trebuie să facă pentru a obține un lapte de calitate superioară) sosește în fabricile Artesana și până când iaurtul ajunge pe raftul magazinele, avem grijă să respectăm cu strictețe toate standardele de calitate și de siguranță a produselor. La tine va ajunge, de fiecare dată, doar ce-i mai bun!

Bogat în calciu, proteine și vitamina B12, iaurtul protejează stomacul, îmbunătățește digestia și, implicit, crește imunitatea. Atunci când gustați iaurt Artesana pentru prima dată, închideți ochii. Și amintiți-vă de o vacanță la bunici.

Tipuri de iaurt Artesana

La Artesana, ne-am propus să oferim fiecărui iubitor de iaurt un produs pe gustul său. La noi vei găsi:

 • iaurt din lapte de vacă convențional;
 • iaurt din lapte de vacă bio;
 • iaurt din lapte de capră;
 • iaurt de băut;
 • iaurt cu Bifidus.

Iar pentru cei care caută o soluție mai sănătoasă pentru a-și satisface pofta de dulce, am pregătit mai multe sortimente de iaurt cu fructe.

Oricare ți-ar fi pofta, la noi vei găsi iaurtul perfect, cu gust delicios și răcoritor!

La Artesana, ne-am propus să oferim fiecărui iubitor de iaurt un produs pe gustul său.

Beneficiile iaurtului Artesana

Despre iaurt și beneficiile sale ți-am putea povesti ore în șir. Iată însă o listă scurtă cu cele mai importante dintre ele:

 • este o sursă fantastică de calciu, acel mineral absolut necesar pentru sănătatea oaselor și dinților noștri;
 • conține vitamine B, în special vitamina B12 și B2 – ambele pot contribui la prevenirea bolilor de inimă și a anumitor defecte ale tubului neural; de asemenea, mai multă vitamina B12 este esențială în crearea celulelor roșii;
 • este o sursă bună de fosfor, magneziu și potasiu – sunt minerale care pot ajuta la reglarea tensiunii arteriale, susțin sănătatea oaselor și sunt esențiale pentru multe alte procese biologice;
 • este o sursă excelentă de vitamina D;
 • este bogat în proteine;
 • protejează stomacul și îmbunătățește digestia;
 • crește imunitatea.[1]
Beneficiile iaurtului Artesana

De ce să alegi iaurtul Artesana

 • Pentru că atunci când guști iaurturi de la Artesana ești transportat instantaneu în copilărie, în bătătura bunicilor, unde petreceai cele mai frumoase vacanțe. Închide ochii și te vei convinge!
 • Pentru că este ca iaurtul de casă, făcut după rețete tradiționale, simple, care au trecut proba timpului cu brio!
 • Pentru că folosim doar lapte integral, integral, neomogenizat, nestandardizat, și tulpini de bacterii atent selecționate!
 • Pentru că nu conține lapte praf, proteine adăugate sau aditivi!
 • Pentru că este bogat în calciu, proteine și vitamina B12!
 • Pentru că este o sursă excelentă de vitamina D!
 • Pentru că iaurtul din lapte de capră Artesana conține vitamina B2 și acizi grași, esențiali pentru vitalitatea organismului!
 • Pentru că este un iaurt sănătos, curat, care se poate da chiar și bebelușilor fără griji!
 • Pentru că este absolut delicios!
De ce să alegi iaurtul Artesana

Locații și moduri de achiziționare

Suntem prezenți în peste 1000 de magazine din întreaga țară. În orice regiune a țării ai locui, vei găsi magazine care comercializează iaurt Artesana. Iar dacă preferi cumpărăturile online, ai posibilitatea de a comanda prin intermediul partenerilor noștri de livrare.

Mai multe detalii despre cum poți achiziționa produsele Artesana găsești aici.

Testimoniale și recenzii

„Pentru familia mea sunt cele mai bune produse lactate de pe piață. Iaurtul mă duce tot timpul cu gândul la oala de lut a bunicii din care luam laptele bătut.”
⭐⭐⭐⭐⭐

Luciana

„Iaurtul Artesana este cel mai gustos și calitativ iaurt pe care l-am încercat. Nu există termen de comparație cu alte produse.”
⭐⭐⭐⭐⭐

Cătălin

„Cele mai bune produse de pe piață! Bebelușului meu îi place tare mult iaurtul de capră!”
⭐⭐⭐⭐⭐

Nicoleta

Despre Artesana

Povestea Artesana a început acum mulți ani și nu a fost lipsită de peripeții. Am rămas însă fideli principiilor noastre, nu am acceptat să facem compromisuri și, în ciuda momentelor grele, am reușit să ne îndeplinim visul: acela a le oferi românilor produse lactate unice, din lapte 100% românesc, folosind doar rețete autentice și respectând toate standardele de calitate și siguranță a produselor.

Cei care iubesc produsele lactate de calitate ne-au descoperit încet-încet, iar cererea a devenit atât de mare încât în 2023, lângă prima noastră fabrică, inaugurată în 2012, și-a descoperit porțile o a doua, dotată cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

Povestea Artesana este una care încă se mai scrie. Te asigurăm însă că va continua la fel ca și până acum: cu respect pentru bunătatea și calitatea laptelui românesc, cu respect pentru consumatori și fără compromisuri!

Bibliografie:

[1] Elliott, Brianna. „6 Impressive Health Benefits of Yogurt” Healthline, www.healthline.com/nutrition/benefits-of-yogurt.