În cadrul programului nostru educațional, „Exploratori ai etichetelor”, ne propunem să învățăm viitoarea generație de consumatori să facă alegeri alimentare informate și sănătoase.

De la elevii din clasa pregătitoare până la cei din clasa a 8-a, călătorim împreună în lumea etichetelor produselor alimentare, dezvăluind secretele din spatele listelor de ingrediente și importanța unei liste cât mai scurte.

Ce facem?

Cu pasiune și dedicare, citim împreună ingredientele, explicăm originea materiilor prime și procesele de fabricație, evidențiind importanța procesării minime pentru menținerea valorii nutriționale a alimentelor.

Vrem să le oferim elevilor instrumentele necesare pentru a face alegeri alimentare sănătoase și responsabile pentru ei și familiile lor.

Le oferim elevilor ocazia să descopere în mod practic universul producției alimentare, prezentându-le imagini din fabrica noastră și oferindu-le ocazia să testeze iaurtul nostru, garantându-le calitate și prospețime.

Multe școli din București au făcut deja cunoștință cu artizanii laptelui Artesana.

Înscrie-ți școala în program și rezervă o zi pentru vizita artizanilor laptelui!

Folosește formularul de mai jos pentru a introduce datele școlii și cele de contact pentru înscriere. Te rugăm să notezi faptul că programările se fac în timp, în limita disponibilității timpului alocat programului.

Data introdusă pentru vizită poate varia în funcție de aceeași disponibilitate.