Cremele de brânză de la Artesana înseamnă simplitate, gust, dragoste. S-au născut din respectul nostru pentru natură și pentru perfecțiunea cu care Ea transformă lucrurile.

Pe tifon steril, lăsăm la scurs ore multe brânza cremoasă de vacă ori de capră. Timpul și tihna fac totul. Tocăm apoi fin pătrunjel și usturoi proaspăt luat de la agricultori de aici, din România.

Le punem în brânză și amestecăm bine, bine, fără grabă. Apoi punem crema în borcănele și vi le oferim. E gata masa! Simplă, delicioasă, atât de naturală și de sănătoasă.

Artizanii laptelui caută mereu să infuzeze aromele și gustul inconfundabil de bogat al laptelui neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, păstrat integral și 100% românesc.

Priceperea și pasiunea lor a dat naștere unor sortimente noi de creme de brânză, pe care vă invităm să le încercați fie pe pâine proaspătă, fie în salate sau servite ca atare, direct din borcan.

Compoziție

  • Lapte integral de vacă sau de capră, neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă
  • Sare de mare neiodată
  • Fermenți lactici
  • Cheag
  • <1% usturoi
  • <1% pătrunjel
  • Grăsime/substanță uscată: min. 33%
  • Conține lactoză.
  • Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf.

 Beneficii

  • În cazul brânzei din lapte de capră, grăsimile și proteinele conținute sunt mai ușor de digerat decât cele din laptele de vacă.
  • Este recomandată pentru o conduită alimentară echilibrată atât a copiilor, cât și a adulților.
  • Este o sursă naturală de calciu și vitaminele D, B2 și B12.
  • Brânza din lapte de capră conține acizi grași, esențiali pentru vitalitatea organismului.