Am demonstrat-o încă de la început și continuăm s-o facem. E crezul de la care am pornit, iar el, împreună cu toate celelalte principii care ne ghidează parcursul, se aplică mai ales în modul în care alegem ce roluri în ce privește responsabilitatea socială ne reprezintă și care este implicarea noastră în comunitate.

I-am susținut și am crescut alături de fermierii și furnizorii noștri pentru că am ales să oferim know-how, deschidere și sprijin, înainte de a primi orice beneficii. Artesana nu este doar despre noi, echipa Artesana, ci este despre noi toți.

Aproape de aproapele nostru

Criza sanitară prin care încă trecem a subliniat și a agravat problemele sistemului medical românesc. Și continuă să o facă, nu știe nimeni cu certitudine pentru cât timp de-acum înainte. Am hotărât astfel să sprijinim, prin toate mijloacele, spitalul din Tecuci, pentru că știam că există dificultăți în privința aprovizionării și fondurilor, dar, de asemenea, și o lipsă acută de personal.

Sprijinul pentru medicii și personalul medical din prima linie rămâne esențial. Pentru că nimeni nu poate prevedea evoluția epidemiei, noi ne-am gândit ca întotdeauna la oameni și am pus bazele derulării unor proiecte sociale de ajutorare a angajaților noștri, a familiilor lor și a persoanelor vulnerabile din orașul nostru. Pentru cei care și-au pierdut locul de muncă punem la dispoziție programe de reconversie și training profesionale.

Alături de copii și de visurile lor

Suntem la rândul nostru părinți și știm foarte bine, din propria experiență, de cât de multă atenție este nevoie pentru educația și formarea copiilor noștri. Creștem împreună generații de oameni care vor duce tradițiile, valorile și principiile noastre mai departe.

Artesana a fost și rămâne și de acum înainte alături de micii hocheiști, dar și de viitoarele staruri de televiziune și de filme pentru copii.

Respectăm, iubim și protejăm mediul

Vacile, caprele și oile care ne dau nouă laptele pasc pe câmpiile și colinele din jurul orașului nostru. Vrem ca acest pământ să rămână cât mai curat. Respectăm toate normele internaționale cu privire la protecția mediului și suntem foarte atenți la impactul pe care îl avem asupra comunității, să fie întotdeauna unul pozitiv. Lucrăm împreună cu autoritățile locale și cu toți partenerii noștri pentru un mediu, un oraș și o țară cât mai curate.

Business echitabil

Ne-am luat de la început angajamentul să respectăm principiile comerțului echitabil, astfel că toți furnizorii noștri de lapte primesc prețul corect pentru munca lor.