Înainte să punem brânza proaspătă la maturat am pus în ea felii fine de trufe din pădurile României, făcute „carpaccio” în Italia. Acolo au fost conservate în ulei virgin de măsline.

Trufele proaspete nu pot fi amestecate cu brânza pentru că fermentează. Iar noi vrem să îți oferim ceva cu adevărat bun și fin. Brânza maturată cu trufe negre este o experiență culinară unică pe care vei dori s-o guști și s-o trăiești din nou și din nou.

Prezentare generală a confidențialității

Acest sit folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile. Citește mai multe pe pagina „Politica noastră de confidențialitate”

Cookie-urile strict necesare

Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.

Cookie-uri terțe

Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul.

Cookie-uri suplimentare - Facebook

Acest site web folosește Facebook Pixel pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.

Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul.