Cum este brânza ușoară de vaci din lapte degresat de la Artesana?

Obținută din lapte 100% românesc, brânza noastră ușoară de vaci păstrează bogăția naturală și autenticitatea brânzeturilor artizanale. Utilizarea pasteurizării la temperatură blândă asigură că laptele își păstrează bunătatea nutrițională și gustul bogat al laptelui.

Artizanii noștri folosesc tehnici tradiționale și un proces artizanal pentru a crea o brânză cu conținut scăzut de grăsimi, care este pe cât de aromată, pe atât de potrivită unui regim alimentar sănătos. Rezultatul este un amestec armonios de texturi cremoase și un gust distinct, corpolent, care persistă în palat, prezentând adevărata esență a laptelui de vacă minim procesat.

Răsfățați-vă cu experiențe culinare fără vinovăție cu brânza noastră cu conținut scăzut de grăsimi, un plus versatil la orice masă.  Întinsă peste o felie caldă de pâine integrală, împăturită delicat în salate sau savurata singură, această creație artizanală promite un gust satisfăcător și sănătos, care completează un stil de viață cu focus pe sănătate.

Brânză ușoară de vaci simplă

Așa e brânza de vaci proaspătă din lapte degresat de la Artesana. Făcută din același lapte integral, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă, dar degresat cu grijă, brânza proaspătă de vaci de la artizanii laptelui e dovada ca există gust și în lactatele recomandate perioadelor de recuperare, la regim hipocaloric, diete sau pentru cei care iubesc crema fină de brânză Artesana.

Chiar și fără conținutul de grăsime, crema de brânză proaspătă rămâne o sursă naturală de calciu și vitaminele D, B2 și B12. Este recomandată pentru o conduită alimentară echilibrată atât a copiilor, cât și a adulților. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf.

Ingrediente:

100% lapte românesc integral de vacă, degresat, pasteurizat la temperatură blândă, neomogenizat, sare de mare, fermenți lactici, cheag. Grăsime: max. 1%. Conține lactoză.

Brânză ușoară de vaci cu mărar

Așa e brânza ușoară de vaci cu mărar, din lapte de vacă degresat, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă. Răsfățați-vă cu plăcerea fără vinovăție în timp ce savurați textura cremoasă și gustul nuanțat al brânzei noastre cu conținut scăzut de grăsimi cu mărar. Indiferent dacă este întinsă pe biscuiți din cereale integrale, în combinație cu legume proaspete sau adăugată în preparate, fiecare mușcătură este o călătorie încântătoare prin straturi de aromă, prezentând fuziunea perfectă a alegerilor care țin cont de sănătate și arta culinară. Țara de origine a laptelui: România. Nu conține conservanți sau lapte praf.

Ingrediente:

lapte degresat de vacă, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă, sare de mare, mărar <1%, fermenți lactici, cheag. Procentul de grăsime poate varia în funcție de grăsimea fiecărui lot de lapte în parte, max. 1% grăsime. Conține lactoză.

Brânză ușoară de vaci cu roșii uscate, usturoi și busuioc

Așa e brânza ușoară de vaci cu roșii uscate, usturoi și busuioc din lapte de vacă degresat, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă. Un deliciu culinar care armonizează alegerile care țin cont de sănătate cu o explozie de arome – brânza noastră cu conținut scăzut de grăsimi, fabricată manual din lapte minim procesat este îmbogățită de combinația rafinată de roșii uscate la soare, usturoi, și busuioc. Această brânză este o dovadă a mărturii și dăruirii artizanilor noștri pentru brânzeturile care au îmbinat cu pricepere tradiția, sănătatea și gustul. Țara de origine a laptelui: România. Nu conține conservanți sau lapte praf.

Ingrediente:

Ingrediente: lapte degresat de vacă, neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă, condimente <1% (roșii uscate, usturoi și busuioc), sare de mare, fermenți lactici, cheag. Procentul de grăsime poate varia în funcție de grăsimea fiecărui lot de lapte în parte, max. 1% grăsime. Poate conține urme de: gluten, arahide, fructe oleaginoase, țelină, muștar, semințe de susan și produse derivate.