Crema de branza din lapte de vaca cu rostii uscate, usturoi si busuioc

18 iunie – Ziua Mondială a Gastronomiei Sustenabile

Ca țară membră a Uniunii Europene, avem șansa să avem nu doar hrană la cele mai înalte standarde de siguranță din întreaga lume, ci și să stabilim un exemplu pentru alții. Vrem să marcăm Ziua Mondială a Gastronomiei Sustenabile, stabilită de ONU în fiecare an, pe 18 iunie, pentru că vorbim de exemple și principii pe care le îmbrățișăm și noi:

  • Hrană sustenabilă, combinând arta alegerii, cu cea a preparării și consumului alimentelor;
  • Creșterea eficienței în utilizarea resurselor agricole;
  • O acțiune directă de conservare, protejare și îmbunătățire a exploatării resurselor naturale, cumpărând local și fără risipă când vine vorba de alimente.
Iulian Donici

Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim. 

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.  

Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând. 

Distribuie articolul