Artesana – biletul meu spre copilarie

Ce ne motivează cel mai mult, ne dă energia să continuăm și ne confirmă că suntem pe drumul cel bun sunt mesajele pe care le primim de la voi. Nici cel mai bun copywriter, de la cea mai tare agenție de publicitate, nu putea inventa și să scrie mesajul de mai jos. Pentru că e o poveste reală și v-o spunem exact aș așa cum am primit-o. Pentru că despre asta e vorba.

„Într-o după-amiază liniștită de sâmbătă, în timp ce rătăceam printre rafturile magazinului, ceva mi-a atras atenția.

Nu era nimic planificat, doar o vizită obișnuită pentru cumpărăturile săptămânale. Dar atunci, printre nenumăratele produse, am zărit ceva care mi-a trezit cu adevărat interesul.

În frigiderele pline de marfă stăteau cuminți frumos aranjate niște sticle de lapte… Dar nu era orice lapte. Sticla părea să aibă o poveste de spus.

Am luat-o în mână, iar în acea clipă, parcă timpul s-a oprit. Am început s-o studiez atentă. Îmi plăcea forma ei în primul rând, o țineam ușor și foarte comod în mână. Sticla avea un design simplu dar elegant, o etichetă cu o grafică veselă.
Mă uitam la ea și nu-i găseam niciun cusur. În plus, îmi dădea un sentiment familiar și cald. Mă întorcea în timp…
În minutul acela am gândit și am simțit atât de multe.
Și când te gândești că era doar o sticlă de lapte…

Abia așteptam să ajung acasă să-l gust.
Nerăbdătoare fiind, cum am intrat, a fost primul lucru pe care l-am făcut.
Nici n-am vrut să-mi pun într-un pahar.
Îmi doream să-l simt, să-l gust pentru prima dată din sticlă.
Am luat prima înghițitură…Uauuuu…
Ce aromă, ce gust!

Și, culmea, am simțit caimacul…

Nu-mi venea să cred. Acel caimac gros și bogat pe care îl găseam doar în laptele adevărat de pe vremuri, din copilăria mea.
Cu un zâmbet pe față, cu amintirile care începuseră să curgă ca un râu de lapte proaspăt inundându-mi mintea cu secvențe din vremuri de demult, m-am trezit din nou studiind sticla.

Îmi aduceam aminte cum, în copilărie, așteptam cu nerăbdare să primesc paharul de lapte proaspăt muls, cu caimac adunat de la suprafață. Era un răsfăț simplu, dar atât de prețios. Și acum, după atâția ani, regăseam acea bucurie într-o simplă sticlă de lapte. Deci, laptele pe care l-am cumpărat acum, nu e doar un simplu produs. E de fapt o fereastra spre trecut, o amintire vie a celor mai frumoase clipe. Artesana e biletul meu spre copilărie.

Mai mult decât atât, sticlele în care vine laptele devin ele însele amintiri prețioase. După ce termin laptele, le păstrez și le găsesc întotdeauna o nouă întrebuințare. Fie că le redecorez transformându-le în vaze speciale pentru flori, fie păstrez alte băuturi. Ba chiar m-au inspirat în a-mi crea un mini „breakfast corner” și am pus cereale diferite în fiecare sticlă. Abia aștept să gust și celelalte produse din gama Artesana. Sper că v-a plăcut! Acum vreau să vă felicit pentru ce ați creat și, implicit, să vă mulțumesc!”

#artizaniilaptelui #Artesana #asaelaptele #neomogenizat #nestandardizat #pasteurizatlatemperaturablanda #BiletulMeuSpreCopilarie

Distribuie articolul