Artizanii laptelui la #GoGlobalAwards – Rhode Island, Statele Unite ale Americii

Am ajuns și în Statele Unite ale Americii 🇺🇸 la #GoGlobalAwards, competiția internațională care are loc zilele acestea, în Providence, Rhode Island.
Premiile Go Global Awards se acordă anual companiilor care au demonstrat un succes excepțional în extinderea operațiunilor lor la nivel global, sau prezintă un potențial mare pentru a scala internațional.
Noi suntem aici și am pledat pentru produsul inovator al anului. Am povestit cum a luat naștere Artesana și cum a început totul de la o bucată de brânză. Am povestit cum ne-am îndrăgostit de gustul acestei brânze maturate, din lapte de capră, făcută la poalele Munților Pirinei și cum ne-am dorit să o facem și la noi acasă, la Tecuci, în județul Galați.
Am povestit despre lupta noastră de a construi ceva care să dăinuie, cum am început să facem iaurturi și brânzeturi, pentru ca mai apoi să le vindem la târguri și în piețe. Am povestit cum am listat pentru prima data produsele noastre în hipermarketuri, cum am evoluat ca brand și ce importanță au florile de câmp pentru gustul parfumat al laptelui.
Am prezentat noile noastre sticle și borcane, care poartă acum marca artizanilor laptelui și noua noastră fabrică, cu tehnologie de ultimă oră, dar cu o procesare minimă a laptelui. Ne-am spus povestea pentru că merită spusă.

Distribuie articolul