Ultimele săptămâni de „Școală altfel” ne-au prins tare bine. I-am învățat pe elevi cum să citească etichetele produselor, le-am vorbit despre importanța alimentației echilibrate, despre procesarea alimentelor, ce ar trebui să fie la ingrediente și ce nu prea e natural să fie în ele. La rândul nostru, ne-a intrat puțin în mână vocația de dascăl și am vrea să facem o recapitulare.
– cu un dop consistent de smântână dulce, sau caimac, dacă așa vrei să-i spui, pentru că, doar laptele neomogenizat și minim procesat are caimac pe bune;
– ambalat în sticlă, care protejează mai bine lactatele noastre neprocesate industrial și prelungește, în mod natural, termenul de prospețime.
Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.
Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând.