„Exploratorii etichetelor” la Școala Gimnazială nr. 117 București

Sunt ultimele zile înainte de vacanța de vară, dar artizanii laptelui Artesana continuă programul educațional „Exploratori ai etichetelor”. Pentru cei care nu au aflat, ne-am propus să învățăm viitoarele generații de consumatori să facă alegeri alimentare informate și sănătoase.

De la elevii din clasa pregătitoare până la cei din clasa a 8-a, călătorim împreună în lumea etichetelor produselor alimentare, dezvăluind secretele din spatele listelor de ingrediente și importanța unei liste cât mai scurte. Citim împreună ingredientele, explicăm originea materiilor prime și procesele de fabricație, evidențiind importanța procesării minime pentru menținerea valorii nutriționale a alimentelor.

Astăzi, colegele noastre – pe care le felicităm și le mulțumim încă o dată pentru implicare – au fost la Școala Gimnazială nr. 117 din București. Cu bucurie am descoperit și jocurile de asocieri și desenele cu care cei mici au așteptat echipa artizanilor. Le mulțumim din suflet pentru mesajele lor! 🥰 Vom continua să facem lumea mai bună împreună!

#artizaniilaptelui #Artesana #Asaelaptele #asaeiaurtul #exploratoriietichetelor

Distribuie articolul