Vești bune de primăvară

Vremea în încălzire și așteptarea primăverii înseamnă vești bune. Pentru că laptele de capră are o sezonalitate strictă, iar în sezonul rece este disponibil în cantități mici, vom începe încet-încet să reîntregim stocul pentru toți iubitorii de lapte, iaurt, sana, kefir, crema de brânză sau brânză maturată de capră. Va mai dura, nu e de pe o zi pe alta, dar știm cât de important este pentru voi.

Unde mai pui că, brânza noastră cremă din lapte de capră a obținut Marele Premiu Gustul Ales – la concursul anual “Ora de bun gust” 2023, competiția celor mai gustoase produse alimentare realizate în România. Chiar aseară, Alina și Daniel au ridicat premiul, iar în curând veți găsi la raft borcănelul de cremă de brânză cu marca Marelui Premiu Gustul Ales.

Poți lua produsele Artesana din lapte de capră din Auchan, Carrefour, Cora, Profi, Kaufland, Selgros, Mega Image sau Remarkt și la comenzi online pe Freshful, Sezamo, Bolt sau Glovo, precum și în unele magazine specializate pe bunătăți. Lista completă este disponibilă pe site-ul nostru, la secțiunea „Unde ne găsești”.

#artizaniilaptelui #Artesana #asaelapteledecapra #neomogenizat

Distribuie articolul