A IV-a ediție a conferinței „ESG:Ro – Environmental, Social and Corporate Governance for a Sustainable Future”

Cei de la BusinessMark au organizat ieri, la București, cea de-a IV-a ediție a conferinței anuale „ESG:Ro – Environmental, Social and Corporate Governance for a Sustainable Future”.

Și, dacă e vorba despre viitor sustenabil, implicare și responsabilitate față de comunitate, firește că nu puteam să lipsim. Ne-a reprezentat cu cinste Alina Donici, Managing Partner, Artesana, la panelul din cea de-a doua sesiune a #ESGro2024.

Iată ce le-a spus participanților de marcă, de la eveniment:

„Sustenabilitatea a fost una din valorile cu care am pornit la drum. Am avut tot timpul ambalaje prietenoase cu mediul. Ba chiar, ne-am gândit la acel moment, că vrem să recuperăm ambalajele de sticlă. În ceea ce privește elementul social, fără echipă, fără oameni, nu poți face nimic. Pentru ca oamenii să stea lângă tine, trebuie să te comporți într-un anume fel. Oamenii sunt cei care fac business-ul.

În ceea ce privește partea de guvernanță, eu cred că în business trebuie să existe etică, iar în domeniul alimentar responsabilitatea este imensă. Noi am funcționat, încă de la început, ca o familie. Avem peste 85 de oameni și facem eforturi să fim tot acolo. Oamenii trebuie să aparțină și, pentru că dinamica este foarte mare, unul din criteriile după care angajăm nu mai e de mult timp pregătirea formală, ci ne uităm la atitudinea lor, la dorința de învățare, de a face parte din ceea ce facem.
Ca antreprenor, devii mult mai responsabil, mai conștient să ții oamenii aproape – ei trebuie să simtă că sunt doriți în companie, că munca lor e apreciată.” #artizaniilaptelui #Artesana #asaelaptele

   

Distribuie articolul