Smantana Artesana 35% grasime

Adaugă încă un produs la lista lactatelor care sfidează legea gravitației

Pentru că, atunci când scoți aproape toată grăsimea din laptele neomogenizat și nestandardizat, o pasteurizezi la temperatură blândă și-o ambalezi în sticlă, obții o smântâna de te lingi pe degete. Iar asta nu e tot. Smântâna cremoasă de la Artesana va forma și ea un caimac, la fel ca laptele sau iaurtul artizanilor.
Pentru papanași cu smântână și dulceață, într-o ciorbă bună, groasă, sau pur și simplu pe o bucată de pâine coaptă, smântâna noastră transformă orice masă într-un deliciu. Smântâna Artesana – nu doar pentru sărmăluțe.
Iulian Donici
Ultimele postari ale lui Iulian Donici (vezi toate)

Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim. 

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.  

Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând. 

Distribuie articolul

×