Așa e iaurtul cu Bifidus de la artizanii laptelui Artesana

Parlez-vous Bifidus? Nu, nu vorbim într-o limbă străină, ci despre probioticele documentate BB-12® și LA-5®, prezente în iaurturile de vacă și de capră de la Artesana. Beneficiile lor? Imense!

🌿 Probioticele sunt microorganisme vii care aduc numeroase beneficii sănătății noastre, mai ales când sunt consumate în iaurturi de calitate. Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de probiotice este Bifidus (Bifidobacterium), care, atunci când este adăugat în iaurturi obținute din lapte integral, nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperaturi blânde, aduce multiple beneficii.

Conform studiilor, suplimentarea cu probiotice poate reprezenta chiar o modalitate de a preveni sau de a reduce tulburările metabolice asociate înaintării în vârstă. Iar asta nu e tot.

✅ Îmbunătățirea digestiei: Bifidus ajută la echilibrarea florei intestinale, favorizând o digestie mai ușoară și prevenind problemele digestive precum balonarea și constipația.

✅ Întărirea sistemului imunitar: consumul regulat de iaurturi cu probiotice ajută la creșterea imunității, oferind o protecție suplimentară împotriva infecțiilor și bolilor.

✅ Absorbția nutrienților: Probioticele contribuie la o absorbție mai eficientă a nutrienților esențiali, precum vitaminele și mineralele, ceea ce duce la o stare generală de sănătate mai bună.

✅ Păstrarea echilibrului bacterian: iaurturile cu Bifidus ajută la menținerea unui echilibru sănătos între bacteriile bune și cele rele din intestin, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor patogene.

✅ Reducerea inflamațiilor: consumul de probiotice poate reduce inflamațiile cronice din organism, având un efect benefic asupra sănătății pe termen lung.

✅ Îmbunătățirea sănătății mintale: există studii care sugerează că probioticele pot avea un efect pozitiv asupra sănătății mintale, reducând simptomele de anxietate și depresie.

Alege inteligent și include iaurturile cu Bifidus de la artizanii laptelui Artesana în dieta ta pentru a te bucura de toate aceste beneficii incredibile! Găsești iaurturile noastre cu Bifidus în Auchan, Carrefour, Cora, Profi și Supeco, precum și la comenzi online pe Freshful și Sezamo.

#artizaniilaptelui #Artesana #asaeiaurtul #neomogenizat #Bifidus #Probiotice #Bifidobacterium #Lactobacillus

Distribuie articolul