Asa e micul dejun cu un kefir de la Artesana
Vara își intră în drepturi în următoarele zile, iar recomandarea noastră pentru un mic dejun răcoros și plin de energie, este kefirul de la artizanii laptelui Artesana. Din lapte integral de vacă sau capră, nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă, kefirul se poate consuma și la brunch, prânz sau cină, la birou, pe plajă sau în vârf de munte.
Practic, oriunde v-ar ajunge foamea, să le aveți mereu la îndemână😄
- Kefirul de capra Artesana – Elixir curat. Fermentat lent. Prieten cu trupul - 10 iunie 2025
- Așa e iaurtul când nu lipsește nimic – așa e iaurtul Jersey - 5 iunie 2025
- Cercetare aplicată în parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca: Artesana explorează științific diferențele dintre laptele neomogenizat și cel omogenizat - 4 iunie 2025
Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.
Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând.