Asa e micul dejun cu un kefir de la Artesana
Vara își intră în drepturi în următoarele zile, iar recomandarea noastră pentru un mic dejun răcoros și plin de energie, este kefirul de la artizanii laptelui Artesana. Din lapte integral de vacă sau capră, nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă, kefirul se poate consuma și la brunch, prânz sau cină, la birou, pe plajă sau în vârf de munte.
Practic, oriunde v-ar ajunge foamea, să le aveți mereu la îndemână😄
- Saptamana aceasta ne-a adus un val de bucurie si recunostinta - 22 martie 2025
- Ultimele ore la IFE – International Food & Drink Event Londra 2025 - 19 martie 2025
- Între perfect și natural nu poate fi pus semnul egal. – Fain&Simplu 240 - 18 martie 2025
Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.
Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând.