Așa reciclăm împreună

Ne-ați cerut-o și am ascultat! Așa cum o facem de fiecare dată.

Începând de astăzi, la fiecare 5 ambalaje reciclate primești un voucher cu o reducere de 20% pentru achiziția iaurtului de băut, kefirului sau sana Artesana la 350ml, în magazinele Auchan care participă la campanie.

Ce mai trebuie să știți:
– campania se derulează de astăzi până pe 3 martie și e valabilă pentru toate tipurile de ambalaje reciclate, nu doar sticlele și borcanele Artesana.
– voucherele de reducere pentru 20% au o valabilitate de 14 zile de la data emiterii. 3 martie este ultima zi în care se pot obține voucherele, însă ele pot fi utilizate până în data de 17 martie 2024.

Mai multe detalii în regulamentul campaniei, aici și mai jos: https://www.auchan.ro/


Între 19 februarie si 3 martie, la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fară garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 20% reducere la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse Artesana participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de
la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 19 februarie – 3 martie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Distribuie articolul