„Nu mai cumpăr Artesana pentru că nu știu ce să fac cu sticla…”

Voi, cei care iubiți produsele noastre, sunteți oameni extraordinari ❤️ Mesajele de acest tip, pe care le primim într-un număr cât mai mare, dovedesc altruismul vostru.

 

Dar, trebuie să vă reamintim că, în ceea ce privește reciclarea♻️ sticlei🫙, în România, lucrurile stau destul de bine. De aceea, puteți duce sticlele și borcanele Artesana la orice centru de reciclare sau în orice pubelă de reciclare a sticlei (de regulă, de culoare verde sau marcată pentru sticlă). Tot ce trebuie să faceți este doar să le clătiți puțin înainte. Asta e tot.

 

Din păcate, ambalajele utilizate de la Artesana, nu pot momentan să ajungă din nou la noi. Efortul logistic de a colecta, prin intermediul transportului rutier organizat de noi, ar afecta negativ impactul de emisii de CO2💨. Asta nu înseamnă că ne culcăm pe o ureche. Căutăm mereu soluții și parteneri pentru proiecte cu scopul de a reduce impactul asupra mediului.

 

Dar, sticla reciclată prin intermediul centrelor de reciclare și prin colectarea selectivă a deșeurilor, în gospodării, va primi o nouă viață, de fiecare dată și pentru totdeauna. De aceea, recipientele din plastic sunt cele care ar trebui să aibă o atenție și o preocupare mult mai mare, pentru că doar 30% din plastic se reciclează în țara noastra.

 

Distribuie articolul