recomandarea noastră este un platou de brânzeturi maturate de la Artesana. Realizate manual, în loturi mici, fără procesare industrială în obținerea compoziției, texturii sau formei, punem în forme brânza proaspătă făcută din lapte de vacă neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă, sare de mare neiodată, fermenți lactici și cheag.

Primele zile de toamnă sunt aici

Dar, așa cum ne-am obișnuit deja în ultimii ani, vara mai are un cuvânt de spus. Asta nu e rău pentru toți cei care încă stau cu gândul la vacanță.
Dar ce faci dacă vrei să guști, totuși, din aromele toamnei? Păi, recomandarea noastră este un platou de brânzeturi maturate de la Artesana. Realizate manual, în loturi mici, fără procesare industrială în obținerea compoziției, texturii sau formei, punem în forme brânza proaspătă făcută din lapte de vacă neomogenizat, pasteurizat la temperatură blândă, sare de mare neiodată, fermenți lactici și cheag.
O lăsăm să respire câteva ore, iar apoi, o ducem într-un depozit cu temperatura și umiditatea atent și bine controlate. Brânza Artesana stă la maturat 4 săptămâni, apoi se feliază, se ambalează și își continuă procesul de maturare. Întreg procesul este o călătorie făcută fără grabă pentru ceva cu adevărat bun. Nu uita că merg incredibil de bine alături de un pahar de vin fin.

Distribuie articolul