Vi sees snart, Norge!

Suntem foarte mândri de colegele noastre, Alexandra și Dorina, care au reprezentat Artesana în discuțiile cu retaileri de top din  Norvegia, în întâlnirile cu experții Camerei de Comerț și de la Universitatea din Oslo.

Cum am ajuns aici?

Păi, grație unui proiect dezvoltat și implementat în parteneriat de către Synesis Partners (România), în calitate de promotor de proiect, și Noveltex Oslo As (Norvegia), Centec Norge As (Norvegia) și Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Galaţi, în calitate de parteneri. Proiectul a fost finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor din România”. Din cele câteva zeci de companii participante la proiect, cele mai bune 5 companii – conform punctajului de evaluare – au fost selectate pentru a participa la un schimb de experiență în Norvegia. Artesana a făcut parte, bineînțeles, din aceste companii selectate.

Pe lângă business matchmaking-ul dintre România și Norvegia, sesiunile integrate de instruire, coaching și mentorat privind modelele de afaceri durabile, inovarea verde și economia circulară, a fost ocazia pentru noi să prezentăm produsele noastre lactate unice, făcute în Tecuci, județul Galați, România.

Partea cea mai bună? Există interes pentru lactate românești minim procesate, din lapte integral, nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă și în Norvegia. Așadar, vi sees snart, Norge! (Ne vedem în curând, Norvegia!)

#artizaniilaptelui #Artesana #asaelaptele #neomogenizat

Distribuie articolul