Când păstrezi laptele cât mai natural, nu-l standardizezi, nu-l omogenizezi și îl pasteurizezi la temperatură blândă, atât cât trebuie, iese o brânză bună, chiar dacă are un conținut mai mic de grăsime.
Așadar, brânza de vaci Artesana este dovada ca există gust și în lactatele recomandate perioadelor de recuperare, la regim hipocaloric, diete sau pentru cei care iubesc cremele fine de brânză de la artizanii laptelui
Artesana. Chiar și fără conținutul de grăsime, crema de brânză proaspătă rămâne o sursă naturală de calciu și vitaminele D, B2 și B12. Mai trebuie să spunem că este recomandată tuturor?
Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.
Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând.