Asa e branza usoara de vaci din lapte neomogenizat, degresat, pasteurizat la temperatura blanda

Vă prezentăm brânza noastră rafinată cu conținut scăzut de grăsimi, realizată cu precizie și grijă, o capodoperă culinară născută din lapte de vacă neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă. Această brânză extraordinară este dovada talentului și a dăruirii artizanilor noștri pricepuți în brânzeturi, care au stăpânit echilibrul delicat al aromei, texturii și alegerilor care țin cont de sănătate.

Obținută din lapte 100% românesc, brânza noastră ușoară de vaci păstrează bogăția naturală și autenticitatea brânzeturilor artizanale. Utilizarea pasteurizării la temperatură blândă asigură că laptele își păstrează bunătatea nutrițională și gustul bogat al laptelui. Artizanii noștri folosesc tehnici tradiționale pentru a crea o brânză cu conținut scăzut de grăsimi, care este pe cât de aromată, pe atât de potrivită unui regim alimentar sănătos. Rezultatul este un amestec armonios de texturi cremoase și un gust distinct, corpolent, care persistă în palat, prezentând adevărata esență a laptelui de vacă minim procesat.

La început de vară, cu temperaturi în continuă creștere, răsfățați-vă cu experiențe culinare fără vinovăție cu brânza noastră cu conținut scăzut de grăsimi. Întinsă peste o felie caldă de pâine integrală, împăturită delicat în salate sau savurată singură, această creație artizanală promite un gust satisfăcător și sănătos, care completează un stil de viață cu focus pe sănătate. Le găsiți în Auchan, Selgros și la comenzi online pe Freshful, Glovo, Bolt sau Sezamo.

#artizaniilaptelui #Artesana #asaelaptele #degresat #neomogenizat

Distribuie articolul