branzetui maturate Artesana: cu peperoncino, trufe, miez de nuca si peperoncino

Idei de aperitiv pentru un platou charcuterie

Mai e puțin până la petrecerea de Anul Nou și venim cu idei de aperitiv pentru un platou charcuterie, cu brânzeturile noastre maturate din lapte de capră, de vacă simplă sau cu peperoncino, nucă și trufe. Regulile sunt destul de simple: pentru fiecare trei tipuri de brânză, prezintă trei tipuri de cărnuri, trei opțiuni de produse din grâu de panificație și trei acompaniamente, cum ar fi fructe, nuci sau legume.

Ce te faci când ai mai multe opțiuni de brânzeturi? Păi, le pui pe toate, bineînțeles!

Cum ai putea să dai greș cu mai multă brânză realizată manual, în loturi mici și maturată minim 90 de zile, făcută din același lapte pur, minim procesat, pasteurizat la temperatură blândă, care păstrează aromele florilor de câmp de la începutul toamnei?

#artizaniilaptelui #Artesana #asaebranzamaturata

Iulian Donici
Ultimele postari ale lui Iulian Donici (vezi toate)

Ți-a plăcut acest articol? Mai avem multe să-ți povestim. 

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent cu cele mai recente știri despre noi și evenimente pe care le organizăm.  

Promitem și ne angajăm, conform politicii noastre de confidențialitate, să nu trimitem mesaje nesolicitate și nici nu împărtășim adresa ta cu altcineva. Și te poți dezabona oricând. 

Distribuie articolul

×