Știință cu sare și piper. Chimia pe care nu o înveți la școală – Dan C. Vodnar

Ne mândrim și suntem alături de fiecare român care își dorește să se implice, își face meseria cu dragoste, dedicare și profesionalism, dar și cu foarte multă modestie. Dan C. Vodnar întrunește toate aceste calități și nu numai.

Profesorul Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, profesor de Gastronomie Moleculară și președinte al Senatului universității, apare în Top 0.05% oameni de știință din lume – Domeniul Agricultură și Resurse Naturale, cu statutul de „Highly Ranked Scholar – Prior Five Years” pe platforma ScholarGPS™. În topul care sintetizează activitatea sa de cercetare din ultimii cinci ani, Dan Vodnar e pe locul 99 în domeniul de expertiză menționat și poziția 6.259 la general, dintr-un total de 30 de milioane cercetători incluși în acest clasament.

Artizanii laptelui Artesana sunt alături de el și îi susțin munca, încununată astăzi de lansarea cărții „Știință cu sare și piper. Chimia pe care nu o înveți la școală”, o carte care cuprinde atât aspecte teoretice despre chimie, cât și aspecte practice pe care le întâlnim în bucătărie în fiecare zi. Nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă.
Și, dacă nu ați făcut-o deja, nu uitați să urmăriți și canalul lui Dan: Știință cu sare și piper. Nu veți regreta!

Distribuie articolul